Veelgestelde vragen (FAQ’s): Diepvriezer en koelkast


Start de dag met een goed ontbijt!

Wilt u dat uw kinderen de dag starten met een stevig ontbijt? Bereid bagels of Engelse muffins met hun favoriete beleg (spek, ham, ei, worstjes, enz.), verpak ze vacuüm in individuele porties en bewaar ze in de koelkast. De kinderen kunnen nemen wat ze nodig hebben om krachten op te doen en de dag te starten met een stevig ontbijt.

Portiecontrole

Vrienden, die een dieet volgen op basis van portiecontrole, vertellen ons dat ze hun FoodSaver® Vacuum Sealing System gebruiken om hun dieet op het goede spoor te houden. Ze meten porties maaltijden af en verpakken deze individueel, markeren deze met de puntenwaarde zodat ze de maaltijd of snack met het gewenste aantal punten gewoon kunnen opwarmen. Dit bespaart tijd omdat ze niet bij elke maaltijd hoeven op te letten of ze het juiste aantal punten in acht nemen.

Voor Koekiemonsters

Meng uw favoriete koekjesrecept en vries het koekjesdeeg in. Wanneer u zelfgemaakte koekjes wilt, haalt u het deeg uit het vriesvak, ontdooit u het en bakt u de koekjes. U hebt altijd koekjes bij de hand voor gasten, of voor uzelf!

Herinneringen aan huwelijken

Om de bovenverdieping van de bruidstaart te bewaren, zodat de jonggehuwden ervan kunnen genieten op hun eerste huwelijksverjaardag. U vriest de taart eerst in en verpakt hem daarna vacuüm met uw FoodSaver® Vacuum Sealing System. Zet de vacuümverpakte taart weer in de diepvriezer. De cake en versiering zullen heerlijk zacht zijn op de huwelijksverjaardag.

Banaanbewaarder

Als u rijpe bananen hebt voor bananenbrood, maar geen tijd hebt om het te maken, volgt hier een handige tip: Pel de bananen, steek ze in een FoodSaver®-zak en zuig de zak vacuüm. U kunt de bananen enkele dagen (zelfs weken) in de koelkast bewaren zonder dat ze verkleuren. Ze zijn perfect om het brood te maken wanneer u ze nodig hebt.

Slim soep bewaren

Wilt u uw gezin bij de lunch voorzien van verse, zelfgemaakte soep? Bereid uw favoriete zelfgemaakte soep en giet ze in een thermoskan zodat u de inhoud weet van een individuele portie. Maak individuele FoodSaver®-zakjes van het juiste formaat, giet de soep in de zakjes, zuig ze vacuüm en plaats ze in de diepvriezer. Wanneer uw gezin ’s ochtends naar het werk of naar school vertrekt, moeten de gezinsleden gewoon tijdig een zakje uit de diepvriezer halen, het opwarmen in de magnetron en de soep in een thermoskan gieten om tijdens de lunch op te eten.

YouTube