Recepten geïnspireerd door FoodSaver®


Chocolade molentjes
Chocolade molentjes
Voor Goed voor 40 koekjes
Ingrediënten :
  • 2 kopjes ongezouten, zachte boter
  • ¼ kopje lichtbruine suiker
  • 4 kopjes gewone bloem
  • 1 eetlepel ongezoete cacao
  • 1 kopje poedersuiker
  • ½ theelepel zout
  • ½ kopje gesmolten halfbittere chocoladepastilles
Kookinstructies :

Meng de boter, de poedersuiker, de bruine suiker en het zout in een grote kom. Klop gedurende 2 minuten met een mixer op middelhoge snelheid tot u een licht en smeuïg mengsel krijgt. Voeg geleidelijk de bloem toe. Let erop telkens goed te mengen. Verdeel het deeg in twee delen. Voeg de gesmolten chocolade en de cacao toe aan een deel deeg. Meng het geheel tot u gelijkmatige massa krijgt.

Verdeel beide delen deeg in 4 stukken, rol elk stuk tot een bal. Rol een bal onbehandeld deeg uit tot een rechthoek van 30 x 15 cm. Bestrooi eerst de ondergrond met bloem, breng het deeg over op een stuk bakpapier of plasticfolie. Rol een bal chocoladedeeg uit tot een rechthoek van 30 x 15 cm. Bestrooi eerst de ondergrond met bloem, leg het boven op het uitgerolde deeg zonder chocolade. Rol beide delen op langs de lange zijde om zo te komen tot een rol van 30 cm lengte. Als het deeg begint te kruimelen of breekt, drukt u het gewoon weer samen en gaat u door met rollen. Wikkel het deeg in plasticfolie, laat een uur rusten in de koelkast. Doe hetzelfde met de andere deegballen.

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd elke rol in 20 schijven, en plaats de schijven op een niet ingevette bakplaat. Laat 13 minuten bakken tot de koekjes klaar zijn. Laat vijf minuten afkoelen op de bakplaat. Leg de koekjes op een bakrooster en laat ze volledig afkoelen.

bottom

Meer lekkere recepten


Chocolade molentjes

Chocolade molentjes
Chocolade molentjes
Voor Goed voor 40 koekjes
Ingrediënten :
  • 2 kopjes ongezouten, zachte boter
  • ¼ kopje lichtbruine suiker
  • 4 kopjes gewone bloem
  • 1 eetlepel ongezoete cacao
  • 1 kopje poedersuiker
  • ½ theelepel zout
  • ½ kopje gesmolten halfbittere chocoladepastilles
Kookinstructies :

Meng de boter, de poedersuiker, de bruine suiker en het zout in een grote kom. Klop gedurende 2 minuten met een mixer op middelhoge snelheid tot u een licht en smeuïg mengsel krijgt. Voeg geleidelijk de bloem toe. Let erop telkens goed te mengen. Verdeel het deeg in twee delen. Voeg de gesmolten chocolade en de cacao toe aan een deel deeg. Meng het geheel tot u gelijkmatige massa krijgt.

Verdeel beide delen deeg in 4 stukken, rol elk stuk tot een bal. Rol een bal onbehandeld deeg uit tot een rechthoek van 30 x 15 cm. Bestrooi eerst de ondergrond met bloem, breng het deeg over op een stuk bakpapier of plasticfolie. Rol een bal chocoladedeeg uit tot een rechthoek van 30 x 15 cm. Bestrooi eerst de ondergrond met bloem, leg het boven op het uitgerolde deeg zonder chocolade. Rol beide delen op langs de lange zijde om zo te komen tot een rol van 30 cm lengte. Als het deeg begint te kruimelen of breekt, drukt u het gewoon weer samen en gaat u door met rollen. Wikkel het deeg in plasticfolie, laat een uur rusten in de koelkast. Doe hetzelfde met de andere deegballen.

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd elke rol in 20 schijven, en plaats de schijven op een niet ingevette bakplaat. Laat 13 minuten bakken tot de koekjes klaar zijn. Laat vijf minuten afkoelen op de bakplaat. Leg de koekjes op een bakrooster en laat ze volledig afkoelen.

bottom

Driehoekjes met spinazie en fetakaas

Driehoekjes met spinazie en fetakaas
Driehoekjes met spinazie en fetakaas
Voor 60 aperitiefhapjes
Ingrediënten :
  • ¼ kopje olijfolie
  • Zout en zwarte peper
  • ½ kopje fijngesnipperde peterselie
  • Ong. 850 g diepgevroren gehakte spinazie, ontdooid en goed afgespoeld.
  • ½ kopje gehakte ui
  • Ong. 450 g diepgevroren filodeeg, ontdooid
  • 2 eetlepels gehakte verse oregano
  • 2 kopjes fetakaas, afgespoeld en verkruimeld
  • 2 eieren
  • 1 kopje gesmolten boter
Kookinstructies :

Warm de olie op in een kleine steelpan op een middelhoog vuur. Voeg de ui toe, laat al roerend gaarbakken tot de ui goudbruin is. Laat vijf minuten rusten.

Klop de eieren op in een grote kom. Meng er de uien, spinazie, kaas, peterselie en oregano door. Breng op smaak met peper en zout.

Rol het filodeeg uit op een groot vel bakpapier. Snijd het kruiselings in drie delen. Bedek met plasticfolie en maak een schone keukenhanddoek vochtig.*

Smeer een deel van het filodeeg met een borstel in met de gesmolten boter. Plooi dicht tot op 1/3 van de lengte. Smeer opnieuw in met boter. Breng een theelepel vulling op het einde van het filodeeg, plooi terug over een hoek om zo een driehoek te maken. Plooi telkens verder over een hoek, zoals wanneer u een vlag plooit, houd de randen altijd recht. Smeer in met boter. Doe hetzelfde met de resterende ingrediënten.

Verwarm de oven voor tot 190 °C. Plaats de driehoekjes in een laag met de naad naar onder op een niet ingevette bakplaat. Laat 20 minuten bakken tot ze lichtbruin geworden zijn. Dien warm op.

bottom

Gebakken fazantenborst

Gebakken fazantenborst
Gebakken fazantenborst
Voor vier porties
Ingrediënten :
  • 4 tot 6 uitgebeende fazantenborsten met of zonder vel.
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • ¼ kopje witte wijnazijn
  • 1 kopje kerstomaten, in vier gesneden
  • ¼ kopje olijfolie
  • 3 eetlepels in blokjes gesneden uien
  • Een snufje suiker
  • ¼ kopje fijngehakte verse basilicum of peterselie
  • Peper en zout
  • 1 theelepel Dijonmosterd
  • ¼ kopje fijngehakte zwarte olijven
  • 1/3 kopje geraspte parmezaanse kaas
Kookinstructies :

Wrijf het vlees in met twee eetlepels olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Verhit een eetlepel olie in een grote pan op een middelhoog vuur. Voeg het vlees toe en laat lichtjes aan beide zijden bruin worden. Voeg de knoflook en de vijf overige ingrediënten toe. Laat twee tot drie minuten bakken. Haal de fazant meteen uit de pan en houd het vlees warm.

Roer de overblijvende olie in de pan. Haal de pan van het vuur en voeg de olijven, de tomaten en het basilicum toe en breng op smaak met peper en zout.

Lepel het tomatenmengsel over de gebakken borsten en werk af met de kaas.

bottom

Gegrilde Chinese zalm

Gegrilde Chinese zalm
Gegrilde Chinese zalm
Voor 4
Ingrediënten :
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • 4 stukken zalmfilet (ongeveer ½ kg)
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels droge sherry
Kookinstructies :

Giet de sojasaus, de sherry en de knoflook in de FoodSaver® Quick Marinator-container. Voeg de zalm toe en keer deze om. Plaats het deksel op de container. Draai aan de knop Openen/Marineren en bevestig de accessoireslang. Druk op de knop Marineren. Na 12 minuten verwijdert u de slang en opent u het deksel.

Vet een rooster of een platte grillpan in. Maak de contactgrill klaar op een middelhoge temperatuur of verwarm de grillpan voor. Laat de zalm uitlekken en houd de marinade apart. Gril of braad de zalm met het vel naar onder tien minuten lang tot het stuk uit elkaar valt wanneer u er met een vork in prikt. Overgiet na vijf minuten met de marinade, giet de resterende marinade weg. Bestrooi met koriander.

bottom

Gekruide en gevulde kalkoenborst

Gekruide en gevulde kalkoenborst
Gekruide en gevulde kalkoenborst
Voor vier tot zes porties
Ingrediënten :
  • 4 halve kalkoenborsten, ontbeend en ontveld - ingesmeerd met boter.
  • ½ fijngesnipperde rode ui
  • ½ kopje gekruide paneermeel (of maïsmeelvulling – mijn favoriet)
  • ¼ theelepel gemalen komijn
  • Zout en versgemalen zwarte peper
  • het sap van 2 limoenen
  • 1 jalapeno-peper, zonder zaadjes en fijngesnipperd
  • ½ kopje korianderblaadjes
  • 1,5 kopje boerenkaas
  • 4 teentjes knoflook, fijngehakt
  • ½ theelepel chilipoeder
  • 1 kopje tomatenpulp
Kookinstructies :

Kruid de kalkoenborsten royaal met peper en zout. Meng de andere ingrediënten, behalve de tomatenpulp, in een kom.

Leg een deel van de vulling, ongeveer een halve centimeter dik op elke borst. Rol de borsten stevig op, terwijl u met de vingers de uiteinden dichthoudt.

Plaats elke borst met de naad onderaan in een ingevette, ondiepe braadslee. Leg een deksel of folie op de pan en bak 15 tot 20 minuten in de oven bij 200 °C (afhankelijk van de grootte van de borsten).

Laat het vlees, zodra het gaar is, enkele minuten rusten en snijd elke borst in drie of vier stukken. Dien op met salsa.

bottom

Griekse kip met citroen

Griekse kip met citroen
Griekse kip met citroen
Ingrediënten :
  • 2 eetlepels citroensap
  • 4 ontbeende kippenborsten waarvan het vel is verwijderd (ong. 340 per stuk)
  • ¼ theelepel zout
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 2 theelepels olijfolie
  • Niet-klevende bakvloeistof
  • 1/8 theelepel zwarte peper
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 theelepel geraspte citroenschil
  • 1 citroen (in partjes verdeeld), naar keuze
Kookinstructies :

Meng het citroensap, de olie, geraspte citroenschil, oregano, knoflook, peper en zout in de Quick Marinator Container van FoodSaver®. Plaats het deksel op de container. Draai aan de knop Openen/Marineren en bevestig de accessoireslang. Druk op de knop Marineren Na 12 minuten verwijdert u de slang en opent u het deksel.

Bestrijk een braadpan met antiaanbaklaag met de bakvloeistof. Verwarm op middelhoge temperatuur. Haal de kip uit de marinade en giet deze weg. Leg de kip in de braadpan, laat drie minuten bakken. Keer de kip om. Zet het vuur lager, bak nog 7 minuten tot de kip doorbakken is.

Dien op met stukjes citroen.

bottom

Lendensteak met Italiaanse salsa

Lendensteak met Italiaanse salsa
Lendensteak met Italiaanse salsa
Voor 6
Ingrediënten :
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/3 kopje in stukjes gesneden en ontpitte kalamata-olijven
  • ¾ theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 theelepels balsamico-azijn
  • 2 eetlepels gehakte verse basilicum
  • 1 kopje tomaten verdeeld in blokjes
  • ¾ theelepel zout
  • 1 gepelde biefstuk (van 250 g)
Kookinstructies :

Klop de olie en azijn los in een middelgrote glazen kom. Plaats de biefstuk in de in de FoodSaver® Quick Marinator-container, verdeel de knoflook over het vlees. Bestrijk de biefstuk met een ½ theelepel zout en ½ theelepel peper. Giet 2 eetlepels van het olie-azijnmengsel over de biefstuk. Plaats het deksel op de container. Draai aan de knop Openen/Marineren en bevestig de accessoireslang. Druk op de knop Marineren. Na 12 minuten verwijdert u de slang en opent u het deksel.

Doe ondertussen de tomaten, de olijven, het basilicum, de overblijvende 1/4 theelepel zout en 1/4 theelepel peper in de kom, meng het geheel goed. Zet de kom even weg.

Maak de contactgrill klaar op een middelhoge temperatuur Haal de biefstuk uit de marinade. Giet de marinade weg. Gril de biefstuk 5 minuten per zijde à point.

Leg de biefstuk op een snijplank. Leg er aluminiumfolie over, laat vijf minuten rusten. Snijd de biefstuk tegendraads in dunne plakken. Dien op met het tomaatsalsamengsel.

bottom

Pittig bananenbrood

Pittig bananenbrood
Pittig bananenbrood
Voor 8 tot 10 porties
Ingrediënten :
  • 1,25 kopje gewone bloem
  • 1/3 kopje melk
  • ¼ kopje zout
  • 2 theelepels kaneel
  • 1/2 kopje volkorenbloem
  • ¼ kopje ongezoet appelsap
  • 2 fijngemaakte bananen
  • 1 theelepel piment
  • ½ kopje suiker
  • 1 ei
  • ½ kopje canolaolie
  • ½ theelepel gember
  • 2 theelepels bakpoeder
Kookinstructies :

Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet een broodvorm van 23 x 13 cm in en bestrijk de vorm met bloem.

Meng de gewone bloem, volkorenbloem, suiker, bakpoeder, kaneel, piment, gember en zout in een grote kom.

Meng de bananen, olie, melk, appelsap en het ei in een middelgrote kom. Klop het mengsel met een mixer op middelhoge snelheid tot het volledig is gemengd. Voeg het bananenmengsel geleidelijk bij het bloemmengsel en meng tot dit net vochtig genoeg is.

Bak 45 minuten tot geen deeg meer blijft hangen aan de naald. Laat 15 minuten afkoelen in de vorm. Leg het brood op een bakrooster en laat het volledig afkoelen.

bottom

Sinaasappel-amandelcake

Sinaasappel-amandelcake
Sinaasappel-amandelcake
Voor Goed voor 2 cakes
Ingrediënten :
  • 3 kopjes gewone bloem, gezeefd
  • ½ theelepel zout
  • 1 kopje zacht gemaakte boter
  • ½ theelepel amandelextract
  • ½ theelepel bakpoeder
  • 1 kopje melk
  • 2 kopjes suiker
  • 1 theelepel vanille
  • ½ theelepel bakzout
  • 1 eetlepel sinaasappelsap
  • 2 eieren
  • Schijfjes stervrucht, aardbeien, en krullen sinaasappelschil (naar smaak)
Kookinstructies:

Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet twee bakvormen van 23 x 13 cm in en bestrijk de vormen met bloem.

Klop de bloem, het bakpoeder, bakzout en zout in een middelgrote kom. Meng de melk en het sinaasappelsap in een kleine kom.

Meng boter en suiker met een mixer op middelhoge snelheid in een grote kom tot u een licht en luchtig mengsel krijgt. Voeg de eieren stuk voor stuk toe. Meng krachtig na elke toevoeging. Voeg amandelextract en vanille toe. Voeg het melkmengsel en het bloemmengsel voorzichtig toe en klop telkens krachtig om. Giet het deeg in de klaargemaakte bakvormen.

Bak 35 minuten tot geen deeg meer blijft hangen aan de naald. Laat 10 minuten afkoelen in de vormen. Leg de koekjes op een bakrooster en laat ze volledig afkoelen. Garneer met sterfruit, aardbeien en sinaasappelschil.

bottom

Tonijn met kruidig limoenglazuur

Tonijn met kruidig limoenglazuur
Tonijn met kruidig limoenglazuur
Voor vier porties
Ingrediënten :
  • 4 tonijnfilets van elk 170 tot 225 g
  • Het sap van 2 limoenen
  • 3 eetlepels honing
  • ½ theelepel Sriracha (Thaise pikante saus)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • ½ kopje natriumarme sojasaus
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel koud water gemengd met eenzelfde hoeveelheid maïszetmeel
  • Witte peper en zout
  • 3 eetlepels rijstazijn
  • 1 theelepel gepelde en fijngesnipperde gember
Kookinstructies :

Wrijf de vis in met olijfolie en breng op smaak met zout en een paar snuifjes witte peper.

Meng het limoensap en de volgende zes ingrediënten in een kleine sauspan en verwarm op een middelhoog vuur. Laat koken en zet het vuur laag. Laat nog vijf minuten sudderen.

Los het maïszetmeel op in koud water en giet het mengsel in de kokende saus. Goed omroeren. Zodra de saus is ingedikt, haalt u de pan van het vuur.

Leg de vis op een gloeiend hete, goed ingesmeerde grill tot beide zijden goed, maar niet helemaal doorbakken zijn. Tijdens het grillen smeert u de tonijn in met een dunne laag glazuur. Bewaar een beetje glazuur om over de vis te gieten, zodra deze wordt opgediend.

bottom

Tortillasoep

Tortillasoep
Tortillasoep
Voor 4
Ingrediënten :
  • 2 theelepels plantaardige olie
  • In stukjes gebrokkelde tortillachips
  • 1 kopje in kleine stukjes gesneden gekookte kip
  • 350 ml kippenbouillon
  • ½ kopje gehakte ui
  • 1 kleine, in blokjes gesneden avocado
  • 2 theelepels limoensap
  • 350 ml in blokjes gesneden tomaten
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels verse koriander
Kookinstructies :

Verhit de olie in een grote steelpan op een middelhoog vuur. Voeg uien en knoflook toe. Bak het geheel tot de ui zacht is. Voeg kippenbouillon en tomaten toe, breng aan de kook. Zet het vuur laag, leg een deksel op de steelpan en laat 15 minuten sudderen.

Voeg de kip en het limoensap toe en laat nog vijf minuten sudderen. Voeg ten slotte de tortillachips, de avocado en de koriander aan de soep toe.

bottom

Varkensvlees met knoflook en geroosterde rode aardappelen

Varkensvlees met knoflook en geroosterde rode aardappelen
Varkensvlees met knoflook en geroosterde rode aardappelen
Voor vier porties
Ingrediënten :
  • Niet-klevende bakspray
  • ½ theelepel zout
  • 6 ‘nieuwe’ aardappelen, schoongemaakt en in stukjes gesneden
  • Een halve kg varkenshaas
  • ½ theelepel paprika
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel olijfolie
  • ½ theelepel knoflookpoeder
Kookinstructies :

Verwarm de oven voor op 225 °C. Smeer een braadslee van 33 x 23 cm in met bakvloeistof.

Meng het paprikapoeder met het knoflookpoeder in een kleine kom. Strooi dit gelijkmatig over het vlees.

Bestrijk een grote pan met de bakvloeistof. Verhit op een matig hoge temperatuur. Laat het vlees drie minuten per zijde bruin worden. Leg het vlees in de braadslee.

Doe de olie, de aardappelen en oregano in een braadpan. Schud de aardappels op om droog te worden. Rangschik ze rondom het vlees. Breng op smaak met peper en zout. Laat 22 minuten braden tot het vlees bijna doorbakken is.

Leg het vlees op een snijplank. Leg er aluminiumfolie over en laat vijf minuten rusten. Schud de aardappelen op. Leg er aluminiumfolie over en laat vijf minuten rusten.

Snijd het vlees en dien op met de aardappelen.

bottom

Verse, sprankelende limonade met kardemom

Verse, sprankelende limonade met kardemom
Verse, sprankelende limonade met kardemom
Voor 6
Ingrediënten :
  • 40 volledige witte kardemompeulen, gebroken
  • 3 kopjes water
  • 1 fles (750 ml) schuimwijn of spuitwater
  • ijsblokjes
  • 1,25 kopje suiker
  • 2 kopjes verse of diepgevroren citroensap
  • Extra suiker (indien gewenst)
  • Muntblaadjes (indien gewenst)
Kookinstructies :

Leg de kardemompeulen, suiker en water in een middelgrote steelpan. Kook het mengsel op hoog vuur tot het begint te koken en de suiker oplost. Zet het vuur laag, leg een deksel op de steelpan en laat 30 minuten sudderen Haal de steelpan van het vuur en laat de inhoud volledig afkoelen aan de lucht. Daarna de pan ten minste 2 uur in de koelkast zetten. U kunt de limonade 3 dagen bewaren.

Giet het mengsel door een fijne zeef in een karaf met een inhoud van 0,75 l. Verwijder de peulen. Meng het citroensap en de schuimwijn door de limonade. Meng er desgewenst extra suiker door. Serveer met ijsblokjes. Garneer met de muntblaadjes.

bottom

Vis met citrusvruchten

Vis met citrusvruchten
Vis met citrusvruchten
Voor 4
Ingrediënten :
  • 4 stukken visfilet van ongeveer 170 g
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 grote limoen
  • 1 grote navelsinaasappel
  • Peper en zout
  • 3 tot 4 eetlepels gekoelde boter, in blokjes gesneden
  • ¼ kopje fijngesnipperde rode ui
  • 1 grote citroen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel fijngehakte verse peterselie
Kookinstructies :

Breng de vis op smaak met peper en zout. Verhit de olie in een grote pan op een middelhoog vuur. Bruin de vis aan een zijde en keer deze dan om.

Gebruik een zesteur (zie inleiding hierboven), schil de sinaasappel, citroen en limoen en leg de schil op de vis. Snijd het fruit door en pers het sap door een zeef over de vis. Voeg uien en knoflook toe. Laat nog een paar minuten bakken. Haal de vis meteen na het bakken uit de pan.

Haal de pan van het vuur en laat de boter in de saus smelten. Meng de peterselie in de saus. Giet de saus met een lepel over de vis.

Opmerking: u kunt dit gerecht ook garneren met verse stukken fruit of met stukjes mandarijnen uit blik.

bottom

Viskoekjes

Viskoekjes
Viskoekjes
Voor vier porties
Ingrediënten :
  • ½ kopje fijngesnipperde rode ui
  • 750 g verbrokkelde visfilet
  • ½ theelepel zout
  • ½ kopje gekruide broodkruimels
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 3 eetlepels olijfolie of plantaardige olie
  • ¾ theelepel Old Bay-kruiden
  • ¼ kopje mayonaise
  • 2 grote losgeklopte eieren
  • 2 in partjes verdeelde citroenen
  • Een snufje witte peper
  • ¼ kopje verse basilicum (of 2 theelepels gedroogde basilicumblaadjes)
  • 1 theelepel Dijonmosterd
Kookinstructies :

Meng de eerste tien ingrediënten van de lijst goed door elkaar in een kom.

Voeg de vis toe en meng het handmatig goed door elkaar. Meng niet te lang. Het mengsel moet nog brokken bevatten.

Maak uit dit mengsel 8 cirkelvormige schijven met een dikte van ongeveer 2 tot 2,5 cm. Verhit de olie in een grote pan. Leg de schijven in de pan en bak vier minuten lang aan een zijde tot zij lichtbruin zijn.

Keer de schijven voorzichtig met een spatel om en bak nog drie minuten of meer tot de schijven goed doorbakken zijn.

bottom

Wildburger

Wildburger
Wildburger
Voor vier porties
Ingrediënten :
  • 750 g wildvlees (bij voorkeur gemengd met ongeveer 20 % rundergehakt)
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 4 harde burger- of Kaiser-broodjes
  • ¼ fijngesnipperde gele ui
  • ½ theelepel koosjer zout
  • 2 eetlepels gehakte chiliwrap met adobosaus
  • 4 grote slablaadjes
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 4 schijven peperkaas
  • 4 schijfjes tomaten
Kookinstructies :

Meng het wildgehakt met de andere zeven ingrediënten en kneed goed. Verdeel in 4 burgers van ongeveer 2 cm dikte.

Plaats op een gloeiend hete, goed ingeoliede barbecuegrill en laat beide zijden ongeveer 4 minuten braden.

Leg de kaas op het broodje. Laat de kaas smelten, waarna u het broodje van de grill haalt. Leg het vlees in het broodje met sla, tomaten en kruiden en sausjes naar voorkeur.

bottom
Disclaimer voor recepten:
Sunbeam Products, Inc. d/b/a Jarden Consumer Solutions ("JCS") heeft deze recepten niet getest en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het resultaat van de recepten op onze website die u probeert. Mogelijk verkrijgt u niet het gewenste resultaat omdat u andere ingrediënten of merken hebt gebruikt, een andere kooktijd, typefouten, fouten of omissies staan in het recept of door uw eigen kookvaardigheden. Gebruik uw gezond verstand met rauwe ingrediënten zoals eieren, kip of vis.
YouTube