Het FoodSaver® Vacuum Sealing System houdt voedsel tot 5x langer vers.


Slimme manieren om versheid te garanderen

Gemakkelijke opslag in de diepvriezer.
Het FoodSaver® Vacuum Sealing System helpt u ingrediënten, in de diepvriezer, tevoren bereide maaltijden en zelfs koffie langer vers en smakelijk te houden zonder gevaar voor vriesbrand, uitdroging of smaakverlies.
In de koelkast bewaren.
Dankzij de luchtdichte vacuümverpakking met speciaal ontworpen zakken en bakjes, blijven kaas, vleeswaren, fruit, groenten, kruiden en andere producten in uw koelkast langer vers.
In de voorraadkast bewaren.
Gebruik de speciaal ontworpen multifunctionele FoodSaver®-bussen om pasta, bloem en granen in de voorraadkast langer vers te houden. Ook ideaal voor chips, biscuitjes en andere producten die gemakkelijk breken.
Marineren?
Daar heeft u maar enkele minuten voor nodig. Vlees en groenten kunnen van een heerlijke marinade worden voorzien in enkele minuten in plaats van uren dankzij het FoodSaver® Vacuum Sealing System, dat van de vacuümwerking gebruikt maakt om het proces te versnellen. Zo blijft de smaak van het voedsel behouden en verbetert deze.
Maak eenpersoonsporties om verspilling te vermijden.
Foodsaver®-zakken en -rollen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, zodat u uw maaltijden en restjes in eenpersoonsporties vacuüm kunt verpakken. Een prima manier om de versheid te garanderen en restjes te voorkomen.
Bewaar alle soorten vloeistof.
Bewaar wijn, gourmetolie, likeur en andere vloeistoffen veel langer bij gebruik van FoodSaver®-flessenstoppen. Ze passen op de meeste standaardflessen, zijn hergebruikbaar en gemakkelijk te reinigen.
Maak het u gemakkelijk en gebruik FoodSaver®-zakken.
Deze handige, sterke zakken zijn geschikt voor koken, gebruik in de magnetron en hergebruikbaar! Ideaal voor bijvoorbeeld het bewaren, opslag, marineren en vervoer!
ThickShield: protezione sacchetto ThickShield™. Miglior sacchetto per conservazione sottovuoto*

BPA is een belangrijke component in de productie van kunststof in polycarbonaat. Polycarbonaten (PC) worden op verschillende plaatsen toegepast tijdens de fabricage van zaken voor huishoudelijke toepassing waar stevigheid, duurzaamheid en transparantie zijn vereist. BPA is eveneens aanwezig in sommige warmtebestendige epoxy’s, die worden gebruikt in coatings, kleefmiddelen, lakken, enz. Ftalaten worden voornamelijk gebruikt in vinyl om het materiaal plooibaarder of flexibeler te maken. De meeste van onze producten zijn gemaakt uit PBA-vrije kunststoffen zoals polypropyleen (PP), acrylonitril-butadeen-styreen (ABS), styreen-acrylonitril (SAN), hoge impact polystyreen (HIPS), polyethyleen (PE), enz. en anorganisch materiaal zoals glas, die geen BPA bevatten.

Onze FoodSaver®-producten zijn bedoeld als “herbruikbaar voor het bewaren van voedsel”. Wij hebben bevestigd dat onze zakken, rollen en dozen GEEN polycarbonaten (PC) of vinyl bevatten en bijgevolg GEEN BPA of ftalaten . Bovendien bevatten de FoodSaver®-vacuümtoestellen geen polycarbonaten (PC) of vinyl, dat in direct contact komt met voedsel of drank.

Tot op vandaag worden polycarbonaten (PC) door de FDA (Amerikaanse Voedselagentschap) beschouwd als veilig als ze in contact komen met voedsel. JCS koopt polycarbonaten (PC) aan bij bekende en vertrouwde leveranciers, die een systeem hebben uitgewerkt om te garanderen, dat wat ze verkopen in overeenstemming is met de federale, landelijke en regionale wetten en veiligheidsregels.
Gewone Zipper Bag*
*Vergeleken met andere merken tijdens een test uitgevoerd in oktober 2008
**Gesimuleerde foto op basis van een onderzoek uitgevoerd i n april 2008

In onderstaande tabel ziet u dat het FoodSaver®-systeem voor vacuüm verpakken uw voedsel tot vijf keer langer vers houdt dan andere bewaarmethoden.

Tabel voor voedselopslag
Grafico sulla conservazione degli alimenti
*Onderzoek door Independent National Food Laboratory, 2003. Claims en demonstraties beschrijven of vertegenwoordigen veelvoorkomend gebruik onder normale huiselijke omstandigheden. De resultaten van individuele gebruikers kunnen enigszins verschillen, afhankelijk van variaties in verwerking, opslagcondities, voedsel en het soort diepvries. 'Vriesbrand' wordt gedefinieerd als onomkeerbaar verlies van meetbaar vocht na verloop van tijd.
Griekse kip met citroen
Griekse kip met citroen
Ingrediënten :
 • 2 eetlepels citroensap
 • 4 ontbeende kippenborsten waarvan het vel is verwijderd (ong. 340 per stuk)
 • ¼ theelepel zout
 • 1 theelepel gedroogde oregano
 • 2 theelepels olijfolie
 • Niet-klevende bakvloeistof
 • 1/8 theelepel zwarte peper
 • 1 teentje knoflook, fijngesneden
 • 1 theelepel geraspte citroenschil
 • 1 citroen (in partjes verdeeld), naar keuze
Kookinstructies :

Meng het citroensap, de olie, geraspte citroenschil, oregano, knoflook, peper en zout in de Quick Marinator Container van FoodSaver®. Plaats het deksel op de container. Draai aan de knop Openen/Marineren en bevestig de accessoireslang. Druk op de knop Marineren Na 12 minuten verwijdert u de slang en opent u het deksel.

Bestrijk een braadpan met antiaanbaklaag met de bakvloeistof. Verwarm op middelhoge temperatuur. Haal de kip uit de marinade en giet deze weg. Leg de kip in de braadpan, laat drie minuten bakken. Keer de kip om. Zet het vuur lager, bak nog 7 minuten tot de kip doorbakken is.

Dien op met stukjes citroen.

Disclaimer voor recepten:
Sunbeam Products, Inc. d/b/a Jarden Consumer Solutions ("JCS") heeft deze recepten niet getest en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het resultaat van de recepten op onze website die u probeert. Mogelijk verkrijgt u niet het gewenste resultaat omdat u andere ingrediënten of merken hebt gebruikt, een andere kooktijd, typefouten, fouten of omissies staan in het recept of door uw eigen kookvaardigheden. Gebruik uw gezond verstand met rauwe ingrediënten zoals eieren, kip of vis.
bottom
 • Master Video
YouTube