Voorkom een warboel in uw koelkast, diepvries en voorraadkast.


Productverpakkingen en grote dozen kunnen een warboel veroorzaken in uw koelkast, diepvriezer en voorraadkast.

Gebruik FoodSaver®-zakken om vlees, vis, en gevogelte, maar ook volledige maaltijden en restjes vacuüm te verpakken en in individuele porties in te vriezen die aan uw behoeften voldoen. Vacuümverpakkingen zijn plat en gemakkelijk te stapelen, zodat ze minder plaats innemen. U kunt uw eten optimaal bewaren en terugvinden als u labels met de inhoud en de bewaardatum op de zakken aanbrengt.

Alle FoodSaver®-bakken zijn efficiënt ontworpen. Onze stapelbare lunch- en restjesdozen sluiten vacuüm af, blijven luchtdicht bij het bewaren en zijn hersluitbaar, nadat u ze geopend hebt. Daardoor blijft het voedsel, dat u dagelijks gebruikt, langer vers.

Neat Refrigerator

De voorraadkamer kan ook een wanorde worden met vele verpakkingen in allerlei maten en vormen voor bijvoorbeeld noten, koffie, thee, bloem, suiker, pasta, ontbijtgranen en crackers. Dankzij FoodSaver®-bakjes zijn al deze levensmiddelen langer houdbaar en houdt u alles gemakkelijk op orde.

Gegrilde Chinese zalm
Gegrilde Chinese zalm
Voor 4
Ingrediënten :
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels fijngehakte verse koriander
  • 4 stukken zalmfilet (ongeveer ½ kg)
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels droge sherry
Kookinstructies :

Giet de sojasaus, de sherry en de knoflook in de FoodSaver® Quick Marinator-container. Voeg de zalm toe en keer deze om. Plaats het deksel op de container. Draai aan de knop Openen/Marineren en bevestig de accessoireslang. Druk op de knop Marineren. Na 12 minuten verwijdert u de slang en opent u het deksel.

Vet een rooster of een platte grillpan in. Maak de contactgrill klaar op een middelhoge temperatuur of verwarm de grillpan voor. Laat de zalm uitlekken en houd de marinade apart. Gril of braad de zalm met het vel naar onder tien minuten lang tot het stuk uit elkaar valt wanneer u er met een vork in prikt. Overgiet na vijf minuten met de marinade, giet de resterende marinade weg. Bestrooi met koriander.

Disclaimer voor recepten:
Sunbeam Products, Inc. d/b/a Jarden Consumer Solutions ("JCS") heeft deze recepten niet getest en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het resultaat van de recepten op onze website die u probeert. Mogelijk verkrijgt u niet het gewenste resultaat omdat u andere ingrediënten of merken hebt gebruikt, een andere kooktijd, typefouten, fouten of omissies staan in het recept of door uw eigen kookvaardigheden. Gebruik uw gezond verstand met rauwe ingrediënten zoals eieren, kip of vis.
bottom
  • Master Video
YouTube