Het FoodSaver® Vacuum Sealing System helpt u op allerlei manieren tijd te besparen!


  • Minder vaak naar de winkel. Als- uw voedsel langer vers blijft, hoeft u minder vaak naar de winkel. Dit betekent dat u meer tijd heeft om dingen te doen, die u echt leuk vindt!
  • Marineer in enkele minuten i.p.v. uren. Gebruik de accessoire FoodSaver® Quick Marinator om in ongeveer 12 minuten mals, smaakvol vlees, vis, gevogelte of groenten te bereiden!
  • Kook vooraf. Bereid maaltijden voor een week of een maand vooruit. Verpak porties in de FoodSaver®-zakken en vries ze in.
  • Gasten ontvangen wordt heerlijk gemakkelijk. Bereid uw succesgerechten of feestelijke versnaperingen vooraf en verwarm deze, terwijl u gezellig volop tijd aan uw gasten kunt besteden.
Lendensteak met Italiaanse salsa
Lendensteak met Italiaanse salsa
Voor 6
Ingrediënten :
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/3 kopje in stukjes gesneden en ontpitte kalamata-olijven
  • ¾ theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 2 theelepels balsamico-azijn
  • 2 eetlepels gehakte verse basilicum
  • 1 kopje tomaten verdeeld in blokjes
  • ¾ theelepel zout
  • 1 gepelde biefstuk (van 250 g)
Kookinstructies :

Klop de olie en azijn los in een middelgrote glazen kom. Plaats de biefstuk in de in de FoodSaver® Quick Marinator-container, verdeel de knoflook over het vlees. Bestrijk de biefstuk met een ½ theelepel zout en ½ theelepel peper. Giet 2 eetlepels van het olie-azijnmengsel over de biefstuk. Plaats het deksel op de container. Draai aan de knop Openen/Marineren en bevestig de accessoireslang. Druk op de knop Marineren. Na 12 minuten verwijdert u de slang en opent u het deksel.

Doe ondertussen de tomaten, de olijven, het basilicum, de overblijvende 1/4 theelepel zout en 1/4 theelepel peper in de kom, meng het geheel goed. Zet de kom even weg.

Maak de contactgrill klaar op een middelhoge temperatuur Haal de biefstuk uit de marinade. Giet de marinade weg. Gril de biefstuk 5 minuten per zijde à point.

Leg de biefstuk op een snijplank. Leg er aluminiumfolie over, laat vijf minuten rusten. Snijd de biefstuk tegendraads in dunne plakken. Dien op met het tomaatsalsamengsel.

Disclaimer voor recepten:
Sunbeam Products, Inc. d/b/a Jarden Consumer Solutions ("JCS") heeft deze recepten niet getest en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het resultaat van de recepten op onze website die u probeert. Mogelijk verkrijgt u niet het gewenste resultaat omdat u andere ingrediënten of merken hebt gebruikt, een andere kooktijd, typefouten, fouten of omissies staan in het recept of door uw eigen kookvaardigheden. Gebruik uw gezond verstand met rauwe ingrediënten zoals eieren, kip of vis.
bottom
  • Master Video
YouTube