Hints en tips


Het FoodSaver® Vacuum Sealing System kan op veel meer manieren worden gebruikt dan alleen voor het bewaren van eten. Dit zijn slechts enkele manieren waarop u het FoodSaver® Vacuum Sealing System voor u kan laten werken:

 • Voorkom dat zilver aanslaat. Bewaar het zilverwerk na het poetsen in FoodSaver®-zakken. Het kan in liggende toestand worden bewaard en zelfs per individuele plaats worden verpakt. Wanneer u de tafel mooi wilt dekken, hoeft u alleen maar het zakje open te maken.
 • Belangrijke documenten beschermen. Bescherm belangrijke papieren, zoals trouwboekjes, contracten en paspoorten door ze vacuüm te verpakken in FoodSaver®-zakken.
 • Uw gereedschap buiten droog houden. Verpak landkaarten, kompassen en zelfs mobiele telefoons vacuüm voor uw uitstapje naar het strand, het meer of voor uw kampeertocht, zonder dat deze nat of vuil worden.
 • Vermijd lekkage van vloeistoffen in uw koffer. Wanneer u reist, verpakt u vloeistoffen zoals shampoo, zalfjes en mondwater in een FoodSaver®-zakje. Geen lekken meer!
Creative Uses
Chocolade molentjes
Chocolade molentjes
Voor Goed voor 40 koekjes
Ingrediënten :
 • 2 kopjes ongezouten, zachte boter
 • ¼ kopje lichtbruine suiker
 • 4 kopjes gewone bloem
 • 1 eetlepel ongezoete cacao
 • 1 kopje poedersuiker
 • ½ theelepel zout
 • ½ kopje gesmolten halfbittere chocoladepastilles
Kookinstructies :

Meng de boter, de poedersuiker, de bruine suiker en het zout in een grote kom. Klop gedurende 2 minuten met een mixer op middelhoge snelheid tot u een licht en smeuïg mengsel krijgt. Voeg geleidelijk de bloem toe. Let erop telkens goed te mengen. Verdeel het deeg in twee delen. Voeg de gesmolten chocolade en de cacao toe aan een deel deeg. Meng het geheel tot u gelijkmatige massa krijgt.

Verdeel beide delen deeg in 4 stukken, rol elk stuk tot een bal. Rol een bal onbehandeld deeg uit tot een rechthoek van 30 x 15 cm. Bestrooi eerst de ondergrond met bloem, breng het deeg over op een stuk bakpapier of plasticfolie. Rol een bal chocoladedeeg uit tot een rechthoek van 30 x 15 cm. Bestrooi eerst de ondergrond met bloem, leg het boven op het uitgerolde deeg zonder chocolade. Rol beide delen op langs de lange zijde om zo te komen tot een rol van 30 cm lengte. Als het deeg begint te kruimelen of breekt, drukt u het gewoon weer samen en gaat u door met rollen. Wikkel het deeg in plasticfolie, laat een uur rusten in de koelkast. Doe hetzelfde met de andere deegballen.

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd elke rol in 20 schijven, en plaats de schijven op een niet ingevette bakplaat. Laat 13 minuten bakken tot de koekjes klaar zijn. Laat vijf minuten afkoelen op de bakplaat. Leg de koekjes op een bakrooster en laat ze volledig afkoelen.

Disclaimer voor recepten:
Sunbeam Products, Inc. d/b/a Jarden Consumer Solutions ("JCS") heeft deze recepten niet getest en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het resultaat van de recepten op onze website die u probeert. Mogelijk verkrijgt u niet het gewenste resultaat omdat u andere ingrediënten of merken hebt gebruikt, een andere kooktijd, typefouten, fouten of omissies staan in het recept of door uw eigen kookvaardigheden. Gebruik uw gezond verstand met rauwe ingrediënten zoals eieren, kip of vis.
bottom
 • Master Video
YouTube